- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма депутата змусила сільраду дати в оренду ділянку для готелю

11.04.2013 @ 08:30 в Новини

Господарський суд Львівської області зобов [1]язав [1]Давидівську сільську раду Пустомитівського району на наступній черговій сесії розглянути та затвердити ТОВ СПГ “Тетра” (готель “Галицька корона” [2]) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,30 га та надати її в оренду. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Згідно з рішенням суду, Давидівська сільрада у 2007 році дала дозвіл “Тетра” на розробку проекту відведення ділянки для обслуговування готельного комплексу на умовах оренди з правом викупу, а у 2008 році — затвердила містобудівне обґрунтування. Після отримання погоджень від різних служб, у червні 2012 року “Тетра” подало на затвердження до сільради року проект землеустрою. Однак рішення не приймали, відтак у листопаді подали повторно. У результаті сільрада своїм рішенням у грудні відмовила у зв’язку із відсутністю повного пакету документів.

Однак суд дійшов висновків, що згідно із законодавством на момент надання сільрадою дозволу на розробку проекту, “Тетра” отримало усі необхідні документи та погодження.

Власниками ТОВ СПГ “Тетра” є Тарас Грень, депутат Давидівської сільради від УНП, Марія Грень та Богдан Глова.   


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/11/firma-deputata-zmusyla-silradu-daty-v-orendu-zemlyu-dlya-hotelyu/

URLs in this post:

[1] зобов: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30524335

[2] “Галицька корона”: http://galkorona.com/main-uk.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.