- NGL.media - https://ngl.media -

Львівський винахідник після вішалок запатентував лампочку

03.04.2013 @ 11:58 в Новини

Компанія львівських винахідників переплюнула Едісона та Лодигіна разом взятих. Віталій Голєв запатентував дві лампочки. І не прості, а енергозберігаючі.

26 березня 2013 року Український інститут промислової власності зареєстрував два патенти на промислові зразки «лампа для освітлення» авторства Віталія Голєва. Він відомий своїм патентом [1]на звичайні вішалки для одягу, який заблокував їх увезення з-за кордону.

Винахід львів'янина [2]

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, у березні його партнери запатентували також планшетні комп’ютери [3]. Як пояснили у компанії «Формула-Брок», яка надає допомогу у підготовці документів для реєстрації патентів, отримати авторське право на промисловий зразок дуже просто. А от довести право на авторську винагороду, – навпаки. В Україні не застосовується прецедентне право, тому з кожним, хто посягнув на «винахід», доведеться судитися окремо.

Компанія львівських винахідників протягом останнього часу запатентувала також зубочистки [4], ковпачки з ручним насосом-розпилювачем та шурупи.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/04/03/lvivskyj-vynahidnyk-pislya-vishalok-zapatentuvav-lampochku/

URLs in this post:

[1] патентом : http://ngl.media/2012/12/18/zmetykuvaly-na-troh/

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/04/лампа-1.bmp

[3] планшетні комп’ютери: http://ngl.media/2013/03/14/lvivski-novatory-braty-holiusovy-mozhut-zupynyty-import-planshetnyh-kompyuteriv-v-ukrajinu/

[4] зубочистки: http://ngl.media/2013/02/27/za-pravo-prodazhu-zubochystok-dovedetsya-platyty-royalti-lvivyanynu-yakyj-vzhe-namahavsya-zarobyty-na-vishakah-dlya-odyahu/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.