- NGL.media - https://ngl.media -

Військове підприємство, яке неякісно встановило вікна у гуртожитку музакадемії, виправить недоліки

27.03.2013 @ 08:15 в Новини

Господарський суд Львівської області зобов’язав державне підприємство Міноборони “Західвійськбуд” усунути недоліки у віконних роботах у гуртожитку Львівської національної музичної академії імені М. В. Лисенка. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У рішенні [1] суду вказано, що у липні 2007 року за результатами тендеру академія уклала договір із “Західвійськбудом” на реконструкцію гуртожитку з добудовою мансардного поверху по вул. 3еленій, 96, що у Львові. У договорі сторони обумовили, що гарантійний строк об’єкта по капітальних конструкціях після закінчення робіт по об’єкту становить 10 років з моменту його прийняття замовником. На всі інші роботи – 5 років.

Після ремонту у гуртожитку виявили 9 віконних боків із розбитим склом. Також вікна не відрегулювали, тому вони погано закривалися та відкривалися. Судова будівельно-технічна експертиза підтвердила, що тріщини на склопакетах з’явились внаслідок недотримання правил і вимог монтажу склопакетів та віконних профілів, якості виготовлення самих вікон. Окрім того, експерти вказали, що замість американських вікон встановили чеські. Відтак суд став на сторону музичної академії.

Дане рішення може бути оскаржене до Львівського апеляційного господарського суду. 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/27/vijskove-pidpryjemstvo-yake-neyakisno-vstanovylo-vikna-u-hurtozhytku-muzakademiji-vypravyt-nedoliky/

URLs in this post:

[1] рішенні: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/30134960

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.