У Стрию фірма головного інженера комунального комбінату обіграла той же комбінат у тендерах на півтора мільйона

15 Березня 2013

Відділ житлово-комунального господарства Стрийського міськвиконкому за результатами двох відкритих торгів замовив у ТОВ «Комунальник 1» послуг на 1 млн 450 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Товариство до кінця 2013 року вивозитиме дорожній змет з території міста та стихійних сміттєзвалищ, а також сміття з кладовища за 652,8 тис. грн. Ще за 798 тис. грн «Комунальник 1» буде очищувати, ремонтувати та встановлювати люки та решітки каналізаційних систем.

На тендері з вивезення сміття «Комунальник 1» змагався зі Стрийським міським комбінатом комунальних підприємств, яке запропонувало виконати роботи лише на 7 тис. грн дорожче. Протокол розкриття пропозицій учасників у другому тендері всупереч законодавству у Віснику відсутній.

Адреси учасників торгів ТОВ «Комунальник 1» та Стрийського МККП співпадають – вул. Нижанківського, 50 у Стрию. Власниками ТОВ є Генадій Васькович та Василь Васькович – екс-директор, а тепер  заступник та головний інженер того ж Стрийського МККП.