- NGL.media - https://ngl.media -

Прокуратура знову програла фірмі, яка будувала дорогу для Януковича

13.03.2013 @ 08:55 в Новини

Прокурору Золочівського району знову не вдалося довести, що фірма «Буд-імідж ЛВ» завищила на 365 тис. грн  ціни  на матеріали і роботи під час будівництва  дороги у Бродівському  районі.

7 березня Львівський апеляційний господарський суд залишив в силі рішення Господарського суду Львівської області від 3 січня 2013 року у справі проти пустомитівського підприємства «Буд-імідж ЛВ». Як повідомляли «Н.Г. Львів» позов подав прокурор Золочівського району. Він заявив, що фірма, яка у жовтні 2011 року виграла тендер на будівництво лісової автомобільної дороги ІІІ типу в Пеняківському лісництві Бродівського району за 1,65 млн грн, завищила ціни [1] на деякі будматеріали і роботи. Вартість завищення склала понад 365 тис. грн.

Позовні заяви ґрунтувались на  невідповідності між актами приймання виконаних підрядних робіт за листопад та грудень 2011 року. Проте суд вважає, що всі роботи були виконані в межах підписаного договору, і, вимагаючи повернення частини, коштів апелянт фактично вимагає перегляду ціни договору після його виконання, що є недопустимим.

ТОВ «Буд-імідж ЛВ» відома також тим, що у 2011 році виграла тендер [2] на будівництво доріг у Дніпровсько-Тетерівському лісництві, де любить полювати президент Віктор Янукович.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/13/prokuratura-znovu-prohrala-firmi-yaka-buduvala-dorohu-dlya-yanukovycha/

URLs in this post:

[1] завищила ціни: http://ngl.media/2013/01/10/sud-vidmovyv-u-zadovolenni-pozovu-prokurora-do-firmy-yaka-buduvala-dorohu-do-mists-polyuvannya-yanukovycha/

[2] виграла тендер: http://nashigroshi.org/2011/10/05/prydbanu-bez-tendera-dorozhnyu-sumish-zakatayut-v-myslyvskyj-shlyah-yanukovycha/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.