- NGL.media - https://ngl.media -

Обласна адміністрація хоче витратити на свій сайт 75 тисяч

12.03.2013 @ 09:05 в Новини

Створення на офіційному веб-порталі Львівської облдержадміністрації у 2013 році системи обліку публічної інформації коштуватиме обласному бюджету 75 тисяч гривень. Про стало відомо з проекту рішення, зареєстрованого в облраді, яким пропонують затвердити “Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013–2016 роки”.

Витративши такі гроші, чиновники очікують, що нарешті зможуть належно виконувати Закон України “Про доступ до публічної інформації”, – сказано у паспорті програми. Окрім того, кожний наступний рік за час дії програми планують витрачати ще по 20 тис. грн на забезпечення функціонування цієї системи.

На сайті ЛОДА вже існує система обліку [1] публічної інформації, однак темпи її оновлення неприємно вражають. Наприклад, станом на 11 березня останнім документом там зазначено розпорядження ще від 22 лютого. Окрім того, судячи з розділу “Документи” на сайті ЛОДА [2], вже тиждень в адміністрації не підписують публічних документів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/12/oblasna-administratsiya-hoche-vytratyty-na-svij-sajt-sche-75-tysyach/

URLs in this post:

[1] система обліку: http://loda.gov.ua/oda/dostup-do-publichnoji-informatsiji/systema-obliku-publichnoji-informatsiji/rejestr1-9

[2] сайті ЛОДА: http://loda.gov.ua/dokumenty/rozporyadchi-dokumenty

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.