- NGL.media - https://ngl.media -

Апеляційний суд обрав переможця торгів серед фірм зі спільним власником

11.03.2013 @ 08:48 в Новини

Апеляційний суд Львівської області за результатами запиту цінових пропозицій за кошти місцевих бюджетів замовив устаткування для фіксації судового процесу. Переможцем обрали НВП у формі ТОВ “Юртех”, сума договору — 122,1 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Загалом замовили 11 комплектів по 11,1 тис. грн кожен. У набір входить системний блок, клавіатура, маніпулятор, мікшер, мікрофони та підставки для них, навушники, принтер, джерело безберебійного живлення (UPS), монітор і колонки. Також у комплоекті має бути примірник комп’ютерної програми “Система звукозапису та протоколювання судового процесу “Камертон” (без передачі виключних майнових прав на програму).

Участь у запиті цінових пропозицій брало загалом три учасника. Всі вони вказали одну і ту ж фактичну адресу перебування: м. Київ, вулиця Сурикова, 3А. Окрім того всі три учасника (ТОВ “3-Т”, ТОВ “Інститут математики та системного аналізу” та НВП у формі ТОВ “Юртех”) мають однакового співзасновника — ТОВ “Компанія з управління активами “Інститут портфельних інвестицій”, частка якого у кожному ТОВ не перевищує 1%. Основними власниками є кіпрські компанії, зокрема фірми “3-Т” – компанія “Софтовер трейдінг енд інвестментс лімітед”, “Інституту математики та системного аналізу” – “Роадтауер трейдінг інвестментс лімітед”, “Юртеху” – “Меетроуз холдінгс лімітед”.

Згідно з українським законодавством, пропозиції учасників тендеру можуть відхилити, якщо вони є пов’язаними особами. Такими їх можуть визнати у випадку, якщо мають спільного власника, який вніс до статутного фонду учасників закупівлі не менше 25%. Так як частка ТОВ “Компанія з управління активами “Інститут портфельних інвестицій” у статутному фонді кожного з трьох учасників становить 1% і менше – це не є порушенням ЗУ “Про здійснення державних закупівель”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/03/11/1317/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.