Галицький та Франківський райони Львова приберуть за 21 мільйон гривень

26 Лютого 2013

Прибирання Галицького району Львова у 2013 році обійдеться державному бюджету у 11 млн 557 тис. грн, а Франківського – 9 млн 840 тис грн. Про це йдеться у «Віснику державних закупівель».

У 12 лотах тендеру на санітарні послуги, оголошеному Галицькою райдержадміністрацією, перемогли 9 комунальних підприємств. 17 лотів у Франківському районі  розділили 13 підприємств. Найбільше коштів отримає КП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району м. Львова». Воно отримало замовлень фактично на половину всіх передбачених коштів – 10 млн 715 тис. грн.

В цю суму включено ручне та механічне прибирання вулиць, парків та скверів міста, посипання доріг піскосумішшю в зимовий період, прибирання опалого листя, очищення сміттєвих урн тощо.

Галицький район включає в себе центральну частину міста, частково середмістя, район Цитаделі та вулиці Снопківської. Франківський район охоплює територію центрально-південної частини міста.

Як повідомляли “Наші гроші. Львів”, Сихівська та Залізнична райадміністрації замовили аналогічних послуг на понад 20 млн грн. А Личаківський район приберуть всього за 5 млн грн.