“СофтСерв” заробив на “Львівелектротрансі” чверть мільйона

13 Лютого 2013

ЛКП “Львівелектротранс” без проведення конкурсу у 2012 році обрало Дочірнє підприємство “СофтСерв — Бізнес системи” ТОВ “СофтСерв” виконавцем низки робіт та надання послуг на майже 236 тис. грн. Про це стало відомо з відповіді Львівської міськради на запит “Наших грошей. Львів”.

Зокрема, підприємство надавало консультаційні послуги на понад 40 тис. грн, послуги з впровадження програмного комплексу — понад 87 тис., за субліцензії на право використання комплексу програм SIMPLETMS – понад 16 тис., послуги з забезпечення доступу до сервісів — майже 2 тис., послуги з програмно-апаратної підтримки – 90 тис. грн.

Як відомо, вчора презентували систему моніторингу роботи електротранспорту Львова з допомогою пристроїв GPS, яку розробило “СофтСерв” і яка коштувала, за словами міського голови Львова Андрія Садового, 100 тис. грн.

Тим часом юридична особа (з десятирічним стажем на ринку) ДП “СофтСерв — Бізнес системи” припинило свою діяльність. Як стало відомо з ЄДРПОУ, 11 грудня 2012 року відбулася “державна реєстрація припинення юридичної особи в результаті злиття, приєднання, поділу або перетворення”. Керівником “СофтСерв — Бізнес системи” був Петро Ванько.