- NGL.media - https://ngl.media -

Депутат облради Орест Шейка вдало освоїв бюджетні кошти на “культурно-мовну” програму

31.01.2013 @ 22:44 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ

Директор ТзОВ “Компанія Гердан”, голова депутатської комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та ЗМІ Орест Шейка не може прозвітуватися, чи виконав він роботи, за які його компанія фактично одноосібно отримувала кошти в рамках програми розвитку української мови та культури, історичної свідомості громадян. Про це повідомляє Гал-інфо [1].

Як розповів Олег Яценко, експерт Інформаційно-аналітичного центру “Логос”, досі станом на 31 січня 2013 року на баланс відповідних управлінь Львівської ОДА не передано нібито випущені у 2012 році коштом “мовної” програми друковані матеріали, хоча акти виконаних робіт завірено печаткою та підписами. За словами експерта, голова депутатської комісії, який погоджує щорічні кошториси управління культури, Орест Шейка досі не передав вже в якості директора ТзОВ “Компанія Гердан” на баланс цього управління оплачені коштом “мовної” програми 250 професійних фотографій мистецьких творів (на які витрачено 10 тис. грн) та 200 примірників електронного каталогу виставки (який коштував обласному бюджету понад 10 тис. грн).

ТзОВ “Компанія Гердан” також мала видати друкований каталог виставки, приуроченої до ЄВРО-2012. Однак його у 2012 році, у встановлений договором строк виготовлено не було. Натомість, 29 січня 2013 року Орест Шейка приніс в управління культури 600 примірників мистецького альбому. Він теж присвячений виставці до ЄВРО-2012, однак його назва і фактичний, хоч і не вказаний у виданні тираж (600 замість передбачених 750 примірників) не співпадає з нормами фінансових документів. Окрім того у документах йдеться не про альбом, а про каталог виставки.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/31/lvivskoji-oblrady-orest-shejka-vdalo-osvojiv-byudzhetni-koshty-na-kulturno-movnu-prohramu/

URLs in this post:

[1] Гал-інфо: http://galinfo.com.ua/news/126176.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.