“Фронт змін” нарешті почне заробляти

30 Січня 2013

Сокальська фірма “Сотеко” отримає дозвіл на розробку чотирьох свердловин з видобутку води в Радехівському та Сокальському районах. Відповідний проект рішення зареєстровано у Львівській облраді.

Директором ТОВ “Сотеко”, за даними ЄДРПОУ, є Сергій Костюк, член партії “Фронт змін”, депутат Сокальської райради. Його дружина — Ганна Костюк, депутат Львівської облради, також від “Фронту змін”.

Проект рішення зареєстрував депутат Львівської облради від “Фронту змін” Микола Кадикало, заступник голови постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації, який після від’їзду Ірини Сех до Верховної Ради фактично очолює цю комісію.

Проект рішення “Про погодження клопотання для отримання спеціального дозволу ТОВ “Сотеко” підготовлено, зокрема, і завдяки позитивному голосуванню “екологічної” комісії облради.

ТОВ “Сотеко” претендує на свердловини № 2, № 3, № 4 Волицького водозабору прісних підземних вод, які розташовані на території Корчинської сільської ради Радехівського району, та свердловини № 1, яка знаходиться на території Волицької сільської ради Сокальського району Львівської області. Воду видобуватимуть для господарсько-питних та виробничих потреб підприємства.

“Сотеко” займається агробізнесом, тепличним вирощуванням овочів. Тепличний комплекс у Сокальському районі є одним з трьох, що функціонують на території Львівщини.