“!Фест” змінив назву на “Т.Р.К. “Люкс”

24 Січня 2013

Відома на всю Україну своєю креативністю «Мережа концептуальних авторських ресторанів «!Фест» несподівано змінила свою назву. Причому на не менш креативну – «Т.Р.К. «Люкс». Про це пише газета “Ратуша” у матеріалі “Люксусовий скандал”.

У “Ратуші” отримали відповідь Державної податкової служби у Львівській області на інформаційний запит депутата ЛМР Андрія Мочарського за підписом особисто голови ДПС Львівщини Віталія Пекарчука. В документі йдеться, зокрема, і про те, що ТОВ «Мережу концептуальних авторських ресторанів «!ФЕСТ» перейменовано на ТОВ «Т.Р.К. «Люкс» (код ЄДРПОУ 35101387).

Натомість у «!Фесті», як повідомляють журналісти, інформацію про нове найменування спростовують. Прес-секретар компанії Христина Тузяк запевнила «Ратушу», що назва їх компанії – «Холдинг емоцій «!Фест» (ЄДРПОУ 37741752). А стосовно запитуваної юридичної особи, то вони не мають до неї стосунку.

Як дослідили журналісти “Ратуші”, в офіційному державному реєстрі підприємств код ЄДРПОУ 37741752 має ТОВ “Холдинг емоцій «!Фест». Натомість код ЄДРПОУ 35101387 належить ТОВ “Традиції. Рецепти. Кухня. “Люкс”.

Попри це, якщо увести код ЄДРПОУ 35101387, (який, згідно з інформацією з податкової служби, є кодом перейменованого «!Фесту» на «Т.Р.К. Люкс») у пошуковику, то видно, що він справді належав ТОВ «Мережа концептуальних авторських ресторанів «!Фест».

Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова, яка володіє контрольним пакетом акцій телерадіокомпанії (ТРК) «Люкс», власне, на назву якої й посягнув «!Фест», дуже здивувалась, почувши про перейменування. «Я вперше чую таку інформацію. Я не знаю, може вони вирішили, що їм так краще. Я не хочу коментувати такі речі, якщо би це був гарний вчинок, я б про це казала. Але про негарне говорити не треба, я думаю. Може, та назва їм якось допоможе, вони відчують якийсь сенс у житті, може, для них це найвища праця», — сказала пані Садова.

Як вдалося зясувати “Нашим грошам. Львів”, перейменоване на ТОВ “Т.Р.К. “Люкс” ТОВ “Мережа концептуальних авторських ресторанів «!Фест» раніше носила назву ТОВ “Криївка”. Окрім того, згідно інформації в Єдиному реєстрі, ТОВ “Т.Р.К. “Люкс” 28 грудня 2012 року зареєструвало зміни до установчих документів, якими можливо також змінили й назву.