- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма скандального начальника держкомзему програла суд колишній компанії Губицького

10.01.2013 @ 09:15 в Новини

Господарський суд Львівської області 3 січня вирішив відмовити у задоволенні позову ПП “Земсервіс” до ТОВ “Сіріуспроект Львів” про визнання недійсним попереднього договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 0,54 га за майже 279 тис. доларів США. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Колишнім власником ПП “Земсервіс” є Михайло Лавейкін [1], екс-начальник обласного управління земельних ресурсів у Львівській області, щодо якого порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужими коштами.

Володимир Губицький [2], екс-заступник голови ЛОДА, входив до числа власників ТОВ “Сіріуспроект Львів”.

У рішенні йдеться про те, що згідно попереднього договору “Сіріуспроект Львів” перерахував “Земсервісу” аванс за земельну ділянку у сумі 30 тис. доларів США. Однак єдиний власник ПП “Земсервіс” Козій В.В. уважає, що директор фірми Володимир Лозинський підписав договір без будь-яких на те повноважень.

Однак суд встановив, що директор “Земсервісу” Лозинський при укладенні договору діяв на підставі рішення власника, в якому йому дано дозвіл та уповноважено на підписання договору. Окрім того, основний договір так і не підписали, однак “Земсервіс” аванс не повернув.

До слова, 4 січня Господарський суд Львівської області порушив провадження у справі про банкрутство ПП «Земсервіс» за заявою ПАТ «Рівненафтобаза».


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/01/10/firma-skandalnoho-nachalnyka-derzhkomzemu-ne-vyhrala-sud-u-kolyshnoji-kompaniji-hubytskoho/

URLs in this post:

[1] Михайло Лавейкін: http://zik.ua/ua/news/2012/03/16/339180

[2] Володимир Губицький: http://zik.ua/ua/news/2012/02/02/332509

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.