Фірма чиновника з Львівської облради програла багатомільйонний тендер компанії депутата

27 Грудня 2012

Зубрянська сільрада Пустомитівського району Львівської області за кошти місцевого бюджету збудує в селі дошкільний навчальний заклад на 150 місць. Роботи виконуватиме ТОВ «Будівельно-ремонтне підприємство «Технобуд» за 19,45 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Дитячий садок мають збудувати до кінця 2015 року. Єдиний конкурент на тендері ТОВ “Єврооснова” пропонувало звести садочок за 19,7 млн грн. Власниками цієї компанії є Руслан Лотоцький, Тарас Ціж, Юрій Романюк та Ігор Хміль. Останній відомий як в.о. начальника комунального підприємства Львівської облради «Управління капітального будівництва», яке знаходиться за адресою м. Львів, вул. Чайковського, 17. Переможець торгів «Технобуд» орендує офіс за цією ж адресою.

Власником половини статутного капіталу ТОВ БРП “Технобуд” є Олег Мандюк, депутат Львівської облради, до якої він пройшов від “Фронту змін” Арсенія Яценюка. Статутний капітал “Технобуду” складає 400 грн.

Вартість будівництва садочку в Зубрі з розрахунку на одне місце для дитини становитиме майже 130 тис. грн, що на 10 тисяч дешевше, аніж реконструкція у вже існуючому дитсадку у Дроговижі на Львівщині.