Дві фірми «розіграли» чотири тендери «Львівтрансгазу» на суму понад 63 мільйони

11 Грудня 2012

Чотири тендери на реконструкцію обладнання компресорних станцій в Тернополі та Рогатині, на загальну суму 63,5 млн грн., від «Львівтрансгазу» виграло ТОВ «Енергосервіс», повідомляє «Вісник державних закупівель» .

У всіх чотирьох конкурсах підприємство змагалось з єдиним конкурентом ТзОВ  “НВФ Торговий дім Рема». Ще кілька років тому обидва підприємства очолював Василь Петруняк, мешканець міста Борислав. Сьогодні він є директором і засновником лише ТзОВ  “НВФ Торговий дім Рема». Засновником фірми-переможця є киянин Василь Ільющенко.

Обидві фірми вже не перший рік «розігрують» тендери від НАК «Нафтогаз Україна». Виглядає на те, що вони «поділили» між собою Західну Україну. В тендерах на реконструкцію та закупівлю обладнання від «Прикарпаттрансгазу»,  Івано-Франківської філії ДК «Укртрансгаз» більш «успішним» є ТОВ «НВФ Торговий дім Рема». Але виключно в тих, випадках, коли його єдиним конкурентом виявляється ТОВ «Енергосервіс».

На сьогодні «НВФ Торговий дім Рема» отримав підрядів від «Прикарпаттрансгаз» на суму 30,9 млн.грн. ТОВ «Енергосервіс» від Львівської обласної філії «Львівтрансгаз» — 99, 5 млн грн..