Оповіщення про повітряну тривогу у Львові можуть працювати з перебоями

10 Жовтня 2022

Фото умовне

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що через відсутність електроенергії оповіщення про повітряну небезпеку працює з перебоями.

«Через ракетні обстріли більша частина Львова досі залишається без електроенергії, – повідомив міський голова Андрій Садовий. – Важливо. Оповіщення про повітряну небезпеку працює з перебоями через відсутність електроенергії. У випадку тривоги містом їздитимуть автомобілі з гучномовцями».

Частина вуличного освітлення теж не працює, тому спробуйте потрапити додому до того, як стемніє, радить міського голова. Також подбайте, щоб вдома був запас їжі та води.

Голова Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус також звернувся з проханням до українців сьогодні увечері зменшити споживання електроенергії. О 18 годині розпочнеться вечірній пік споживання електроенергії домогосподарствами, який триватиме до 23 години. Якщо ви зможете використати менше електроенергії – це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях.