Півмільйона гривень заплатить Мукачівська міськрада за створення нових рубрик на міському сайті

08 Лютого 2021

Фото: Facebook Андрія Балоги, міського голови Мукачево (жовтень 2020)

Виконавчий комітет Мукачівської міської ради замовив створення додаткових модулів для сайту міської ради за 585 тис. грн. Відповідний договір підписали з ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології» 2 лютого.

Закупівлю провели без конкурсу, за переговорною процедурою. Тендерний комітет мерії обґрунтував це тим, що ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології» розробляли сайт для міської ради, і фірмі належать ліцензійні права на використання їх продуктів. Через необхідність захисту прав інтелектуальної власності договір уклали із цієї компанією.

Раніше за розробку сайту Smart city Мукачівська міськрада вже заплатила «Комп’ютерним інформаційним технологіям» 833 тис. грн за послуги з створення сайту та 48 тис. грн – за покращення модулю подачі електронних звернень.

За теперішнім контрактом передбачено створити кілька нових рубрик: модуль «Персони», де розміщуватиметься інформація про депутатів та радників, а також їхні робочі графіки, модуль «НПА» (нормативно-правові акти), в якому будуть офіційні документи: рішення сесій, міського голови, виконкому та їх проєкти, а також модуль «Медіа галерея», який буде інтегрований з Facebook. Крім того, додадуть англомовну версію у розділ «Бізнес та інвестиції».

Вартість розробки модулю «Персони» — 157 тис. грн, нових функціоналів для «НПА» — 285 тис. грн і 142 тис. грн — решта послуг. Окрім цього, компанія забезпечуватиме технічну підтримку сайту. Завершити всі роботи з покращення планують до 10 грудня 2021 року.

Мерія Мукачево активно розвиває електронні сервіси. У жовтні 2020 року на Kyiv Smart City Forum-2020 місто посіло перші місця у номінаціях «Найкраще мобільне місто» та «Найкраще цифрове місто» з населенням до 100 тис. чоловік. Як повідомляє Мукачівська міська рада, зокрема, експерти оцінили новий веб-портал «Smart City».

«Завдяки цьому порталу у місті проводиться інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності, прозоре висвітлення інформації», – зазначають в повідомленні.  

Про постачальника:

ТОВ «Комп’ютерні інформаційні технології» зареєстровано у Києві. Власниками компанії є Олександр Єфремов (92%) та Сергій Маломен (8%). Вони також є співвласниками ТОВ «Кітсофт». З початку 2020 року підприємство отримало 22 державних замовлення на загальну суму 18 млн грн.

Славське за чверть мільйона просуватиме себе на маловідомих сайтах