Франківський легеневий центр за мільйон розширить кисневу мережу

25 Грудня 2020

Фото умовне, джерело: Gasworld

Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр проведе реконструкцію кисневої системи і підключить 85 нових кисневих точок. Відповідний договір вже уклали з ТОВ «Кріо-мед-сервіс», а вартість послуги складе 1,07 млн грн.

Згідно з договором, підрядник встановить в палатах 85 нових точок доступу до медичного кисню.

Завершити роботи мають всього за 10 днів — до 31 грудня 2020 року. За кошторисом вартість матеріалів становитиме 600 тис. грн. Ще 136 тисяч передбачено на зарплати працівникам, а прибуток підприємства — 18 тис. грн. Решта піде на податки інші загальновиробничі витрати.

Про замовника

Івано-Франківський фтизіопульмонологічний центр належить до закладів, які приймають хворих на коронавірус. Згідно з інформацією Національної служби здоров’я України (НСЗУ), у закладі є 205 ліжко-місць, 95 з яких в інфекційному відділенні та 7 – в інтенсивній терапії, а також шість апаратів штучної вентиляції легень.

Про постачальника

ТОВ «Кріо-мед-сервіс» зареєстровано у м. Боярка Києво-Святошинського району, а його власниками є Сергій Защенков (75% статутного капіталу) та Володимир Жирохов (25%). Защенкову також належить частка (22,1%) у одному з найбільших виробників медичного кисню ТОВ «Фірма Кріогенсервіс», а Жирохов працює її директором.

З початку 2020 року ТОВ «Кріо-мед-сервіс» отримало 17 держзамовлень на 19,2 млн грн.

Читайте нас в Instagram

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні.  Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.

Дайте дихати