«Львівенергозбут» відремонтує Touareg за 200 тис. грн

21 Грудня 2020

Volkswagen Touareg, фото умовне, джерело: news-avto.com

Енергопостачальна компанія «Львівенергозбут» замовила послуги з ремонту та технічного обслуговування автомобіля Volkswagen Touareg за 200 тис. грн.

Згідно з інформацією в Prozorro, компанія підписала прямий договір, без конкурсу, із ТОВ «Алекс Со». Як сказано в описі, автомобіль придбаний у лізинг, і всі послуги, пов’язані з його технічним обслуговуванням, ремонтом, повинні надаватись виключно уповноваженим дилерським підприємством. Оскільки «Алекс Со» є єдиним уповноваженим дилером бренду Volkswagen на території Львівської області, то конкуренція відсутня.

У «Львівенергозбуті» відмовилися коментувати по телефону, що саме ремонтуватимуть на таку суму. У той же день, 12 грудня, «Львівенергозбут» замовив ремонтів машин ще на 400 тис. грн. В цих випадках також невідомо, що точно ремонтуватимуть, бо компанія не оприлюднює договори.

За 100 тис. грн відремонтують Peugeot Rifter у компанії «Ілта Львів», а також ще три автомобіля Toyota Corolla за 300 тис. грн – у Сервісному центрі «Діамант».

Засновником «Львівенергозбуту» спочатку було «Львівобленерго», а тепер Анатолій Фоменко (75%) і Олексій Безуглий (25%). З 2018 року відбувся поділ обленерго на оператора системи розподілу та компанію-енергопостачальника, згідно з вимогами законодавства України. «Львівенергозбут» став тією компанією, що постачає електроенергію.

Про постачальників

Основним власником «Алекс Со» є Ярослав Хариш, Сервісний центр «Діамант» контролює Павло Волков, а основними власниками «Ілта Львів» – Данило і Павло Яреми.