Поліція напередодні свят збільшила кількість алкотестерів

18 Грудня 2020

Dräger Alcotest 6820 із принтером. Фото з сайту med-magazin.ua

Головне управління Національної поліції у Львівській області 16 грудня замовило аналізаторів для виявлення рівня алкоголю у повітрі, яке видихається, на 198 тис. грн.

Поставка повинна відбутися не пізніше 24 грудня. У вартість входить чотири комплекти, які складаються з газоаналізатора Dräger Alcotest 6820 з мобільним принтером та кейсом до газоаналізатора. Такий комплект дозволяє не тільки швидко провести тестування, а й отримати результати в роздрукованому вигляді.

Вартість одного набору становитиме 49,5 тис. грн. Така ціна є нижчою, ніж у більшості інтернет-магазинів. Наприклад, такий комплект в мережі продають по 59,5-66 тис. грн. Раніше такі набори поліція замовляла ще в 2017 році і тоді вартість була трішки нижчою – майже 44 тис. грн.

Постачальником є ТОВ «АТЗТ Компанія «Сатурн Дейта Інтернешенл», яке єдине взяло участь в аукціоні. Бенефіціарним власником компанії є киянин Ростислав Шерстюк. З 2016 року, згідно з даними Clarity, фірма підписала договорів на майже 39 млн грн. Основними клієнтами є Державне агентство інфраструктурних проектів та поліція.

Управителі арештованим: як живуть львівські «армівці»