Фірма дружини екс-депутата продала Toyota чернівецькому басейновому управлінню

01 Грудня 2020

фото: toyota.com.ua

Чернівецьке Басейнове управління водних ресурсів річок Прут та Сірет уклало угоду з ТОВ «Олімп-Моторс» на придбання пікапу Toyota Hilux за 948 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Дане управління відповідає за експлуатації державних водних об’єктів, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів у басейні річок Прут та Сірет.

Для управління це перший позашляховик такого класу. За даними YouControl, управління володіє загалом 18 одиницями автотранспорту, серед яких спецтехніка на кшталт самоскидів та автокранів, а також сім легковиків та один бус. Найновіший автомобіль – Volkswagen Caddy 2015 року випуску.

Єдиним конкурентом на торгах виступило дніпровське ТОВ «Алмаз Мотор ЛТД», але під час аукціону учасники не торгувались та не змінювали першопочаткових пропозиції. Пропозиція переможця була лише на 2 тис. грн дешевшою.

Придбаний автомобіль Toyota Hilux матиме комплектацію Business, виготовлений у 2020 році, згідно з вимогами тендерної документації. Доставити автомобіль в Чернівці повинні через 10 днів після укладання угоди, і тоді фірма-переможець отримає оплату.

Для ТОВ «Олімп-Моторс» це вже третя угода на продаж автомобілів у Чернівецькій області протягом останнього місяця. Раніше підприємство здебільшого надавало сервісні послуги з ремонту автомобілів. Але в листопаді підписало договорів на продаж авто на загальну суму у 3,18 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно фірма продала Toyota Land Cruiser Prado Чернівецькому науково-дослідному експертно-криміналістичний центру за  1,09 млн грн як спецавтомобль. Крім того, фірма стала одним з постачальників для «Чернівціобленерго».

ТОВ «Олімп-Моторс» зареєстровано у Чернівцях та належить Марії Гвоздьовій, яка прописана у місті Красилів (Хмельницької області). У минулому вона була мером цього міста, а потім депутаткою міської ради. Крім того, Марія Гвоздьова, за даними «Наших грошей», є дружиною колишнього народного депутата від Блоку Петра Порошенка Михайла Гвоздьова.

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.

«Зелений Львів» отримає новий мікроавтобус за мільйон гривень