- NGL.media - https://ngl.media -

Конкуренти з однією мобілкою продадуть комунальникам обладнання для розпізнавання номерних знаків

10.11.2020 @ 09:00 в Новини,Тернопіль

Комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» опублікувало в системі Prozorro [1] повідомлення про намір підписати договір з ТОВ «Зетпро технолоджи» вартістю майже 283 тис. грн на постачання обладнання для відеонагляду.

Замовлять два IP-відеореєстратора і одну IP-камеру з програмним модулем для розпізнавання номерних знаків. Ціни на обладнання відповідають пропозиціям в інтернет-магазинах.

Для участі у відкритих торгах потрібні як мінімум два учасника. В даних торгах конкуренткою «Зетпро технолоджи» виступила підприємиця Людмила Порицька, яка не завантажила усі потрібні документи. Її дешевшу на майже 20 тис. грн пропозицію тендерний комітет змушений був відхилити.

Ціна «Зетпро технолоджи» повністю відповідала очікуваній, а тому економія на тендері становитиме 0%.

І компанія, і підприємиця у своїх довідках вказали однаковий номер мобільного телефону, а електронні пошти мають однакові доменні імена «kobi.ua [2]».

На сайті Kobi Порицьку називають [3] керівником відділу продажу компанії «Кобі-Дистриб’юшин». А на відео в соцмережах вона також повідомляє, що представляє саме компанію «Кобі».

Скрін із відео із Людмилою Порицькою

Власником «Зетпро технолоджи» є Олексій Вихристюк. Йому ж належать компанії «Кобі СС» і «Кобі дістрібьюшин». Він також володіє 50% ТОВ «Безпечне місто. Охорона», з яким Людмила Порицька зустрічалась на аукціонах вже чотири рази, з яких три – в закупівлях «Тернопіль Інтеравіа».

Ця публікація стала можливою завдяки фінансовій підтримці Black Sea Trust, a Project of the German Marshall Fund of the United States. Думки, висловлені в цій публікації, не обов’язково представляють думку Black Sea Trust або його партнерів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/11/10/konkurenty-z-odniyeyu-mobilkoyu-prodadut-komunalnykam-obladnannya-dlya-rozpiznavannya-nomernyh-znakiv/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-10-06-005864-c

[2] kobi.ua: http://kobi.ua/

[3] називають: http://kobi.ua/kompaniya-kobi-distribyushin-provela-oglyadovo-praktichnij-seminar-z-obladnannya-tm-zetpro-i-pz-camap/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.