Львівський підприємець відремонтує кисневу систему в міській лікарні Івано-Франківська за майже 400 тис. грн

29 Жовтня 2020

фото умовне

Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради уклала угоду на поточний ремонт системи киснепостачання з приватним підприємцем зі Львова Романом Гуком за 388,57 тис. грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю провели за спеціальною спрощеною процедурою звітування для подолання пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Згідно з угодою, підприємець відремонтує діючу система киснепостачання до кінця поточного року.

Нагадаємо, Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня приймає хворих на коронавірус ще з березня цього року. Протягом карантину вона спрямувала за спеціальною спрощеною процедурою 21,6 млн грн на подолання інфекції. Завдяки цим замовленням вона посідає друге місце в переліку найбільших «ковідних» замовників Прикарпаття.

Тиждень тому, 21 жовтня, лікарня також замовила послуги з реконструкції та добудови відділення екстреної медичної допомоги за 16,1 млн грн у ТОВ «МЖК Експрес-24». Роботи планують завершити до кінця 2020 року. Технічним завданням передбачено, що компанія проведе ремонт з добудовою відділення, й окрім загальнобудівельних робіт, замінить системи опалення, вентиляції та сантехніку, а також проведе реконструкцію боксу автомобілів швидкої та зовнішнє озеленення території.

Приватний підприємець Роман Гук зареєстрований у Льовові і працює приватним підприємцем лише з липня 2019 року. Основний код його економічної діяльності «виробництво промислових газів». За даними Prozorro, з початку року це його другий державний контракт, також із Івано-Франківською ЦМКЛ, якій він у серпня продав кисневий редуктор.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні. Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.