- NGL.media - https://ngl.media -

Підприємці з однаковими довідками поділили понад 2 мільйони гривень на закупівлі від лікарні в Ужгороді

29.09.2020 @ 08:30 в Новини,Ужгород

Пов’язані підприємці Дмитро Єрохін та Леонід Запара розіграли [1] закупівлю ендоскопічної системи за 2,22 млн грн для Ужгородської центральної міської клінічної лікарні.

Обидва учасники завантажили на торги документи з однаковими плями на документах, що свідчить про їхню підготовку на одному принтері або сканері. Також підприємці подали однаково складений гарантійний лист, довідку про захист довкілля та довідку про право підпису.

Окрім того, електронні пошти конкурентів починаються однаково – endo_dmitry@ukr.net [2] та endo_zapara@ukr.net [3].

Під час аукціону підприємці не знижували своїх пропозицій, однак ціна Дмитра Єрохіна була на 5 тис. грн дешевшою. Учасники зустрічаються на торгах вперше.

Дмитро Єрохін та Леонід Запара зареєстровані у Дніпрі. Основним видом діяльності обох підприємців є ремонт та технічне обслуговування електронного та оптичного устаткування. Протягом 2019-2020 року Леонід Запара отримав державних замовлень на 189 тис. грн, а  Дмитро Єрохін – на 6,6 млн грн.

Згідно з поточною угодою, медики отримають ендоскопічну систему, до якої входить ендоскопічний відеоцентр за 697 тис. грн, відеогастроскоп за 740 тис. грн, відеоколоноскоп вартістю 718 тис. грн, рідкокристалічний монітор за 54 тис. грн, ендоскопічний відсмоктувач та ендоскопічна стійка за 8 і 7 тис. грн відповідно.

Нагадаємо, Ужгородська центральна міська клінічна лікарня належить [4] до закладів, які приймають хворих на коронавірус.

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці British Embassy Kyiv в рамках проєкту з протидії порушенням в державних закупівлях під час пандемії COVID-19 у Західній Україні.  Погляди, висновки, рекомендації, висловлені в цій публікації, належать журналістам «Наші гроші. Львів» і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/09/29/pidpryyemtsi-z-odnakovymy-dovidkamy-podilyly-ponad-2-miljony-gryven-na-zakupivli-vid-likarni-v-uzhgorodi/

URLs in this post:

[1] розіграли: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-08-14-003116-c

[2] endo_dmitry@ukr.net: mailto:endo_dmitry@ukr.net

[3] endo_zapara@ukr.net: mailto:endo_zapara@ukr.net

[4] належить: https://moz.gov.ua/article/news/viznacheno-perelik-likaren-dlja-gospitalizacii-pacientiv-z-covid-19

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.