- NGL.media - https://ngl.media -

Лабцентр на Закарпатті зробив 2-мільйонне замовлення у підприємиці, яка зареєструвалась за 11 днів до цього

30.07.2020 @ 10:00 в Новини,Ужгород

Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗУ 20 липня підписав договір із приватною підприємицею Людмилою Дубровською на закупівлю матеріалів для забору біологічних зразків для проведення ПЛР-тестів. Сума договору становить 2,04 млн грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro [1].

За договором придбали 73 тисячі комплектів для забору та траспортування біологічних зразків, які складаються із двох пластикових аплікаторів та пробірки із лізуючим вірусним середовищем. Вартість одного такого комплекту становить 28 грн. Наразі товар у Закарпатський лабораторний центр ще не поставили.

Ми звернулись за коментарем до Закарпатського лабораторного центру, щоб з’ясувати, яким чином вони обрали саме цього постачальника. У центрі зазначили, що отримали кілька пропозицій, а також самостійно моніторили інші закупівлі. Після чого фахівці лабораторного центру відібрали найбільш відповідний товар, і центр підписав договір із цієї підприємицею.

Окрім Закарпатського центру з 20 по 28 липня Людмила Дубровська отримала 5 контрактів від різних державних лабораторних установ на той же товар. В усіх випадках ціна за комплект дорівнює 28 грн/шт. Сума усіх контрактів, включно із вищезгаданим, становить понад 5 млн грн.

Людмила Дубровська зареєстрована у Харкові й стала приватним підприємцем зовсім нещодавно – 9 липня, тобто за 11 днів до підписання договору із першим лабцентром. При реєстрації Дубровська вказала електронну адресу іншого харківського підприємця Євгенія Коржункова, який пов’язаний із низкою інших харківських підприємців, які користуються контактним телефоном харківської фірми «Лабпартнер».

У «Лабпартнері» нам повідомили, що з Людмилою Дубровською можна зв’язатись за номером 067 577 90 52. Цей ж телефон використовує інша харківська фірма ТОВ «ЛП Діагностік».

За цим номером нам не вдалося поговорити із Дубровською, представник компанії «ЛП Діагностік» відповів, що зараз Дубровська не може спілкуватись, однак їй можна передати свої запитання. На запитання, чи працює Дубровська у «ЛП Діагностік» у компанії відповіли, що вона є приватним підприємцем, який закуповує у них продукцію для публічних закупівель, однак пообіцяли зв’язатись із нею. Обидві фірми, «Лабпартнер» і «ЛП Діагностік», зареєстровані у одному будинку за адресою Павлівський Майдан буд. 10.

Людмила Дубровська постачає комплекти харківської фірми [2] ТОВ «ЛП Діагностік», про це нам стало відомо із сертифікатів, отриманих від лабцентру.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/07/30/labtsentr-na-zakarpatti-zrobyv-2-miljonne-zamovlennya-u-pidpryyemytsi-yaka-zareyestruvalas-za-9-dniv-do-tsogo/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-20-002325-b

[2] фірми: https://lpd.com.ua/covid-19.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.