- NGL.media - https://ngl.media -

«Прикарпаттяобленерго» придбало обладнання для ПЛР-тестування за півмільйона гривень

29.07.2020 @ 09:00 в І-Франк,Новини

Акціонерне товариство «Прикарпаттяобленерго» уклало угоду на закупівлю обладнання для проведення ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію. Товариство придбає автоматичну систему екстракції рибонуклеїнових кислот Auto-Pure32A у ТОВ «Діамеб» за 499 тис. грн. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro [1].

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19. Згідно з угодою, компанія оплатить товар частинами протягом наступних шести місяців.

Загалом з початку епідемії акціонерне товариство здійснило 14 закупівель за спеціальною процедурою звітування на загальну суму 1,35 млн грн. Здебільшого підприємство закуповувало засобі індивідуально захисту та дезінфікуючі засоби. А 0,46 млн грн з загальної суми витратили на закупівлю апарату штучної вентиляції легенів.

Власницею івано-франківського товариство «Діамеб», яке продало обладнання, є місцева мешканка Наталія Сокол, яка також володіє ще низкою компаній з продажу фармацевтичної продукції. З початку року ТОВ «Діамеб» уклало 10 угод на 639,5 тис. грн, з них дві угоди за спеціальною процедурою звітування.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/07/29/prykarpattyaoblenergo-prydbalo-obladnannya-dlya-plr-testuvannya-za-pivmiljona-gryven/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-07-23-001979-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.