Центр громадського здоров’я на Закарпатті заплатить за нітрилові рукавиці на 50% більше інших

12 Червня 2020

Фото умовне, джерело: armyinform.com.ua

Закарпатський обласний центр громадського здоров’я підписав договір із приватним підприємством «Сінкро медика» на закупівлю оглядових рукавичок. Сума договору становить 33 тис. грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

За договором, придбали 5,5 тисяч пар оглядових нітрилових рукавичок різних розмірів. Отож, вартість однієї пари становитиме 6 грн.

Зазвичай їх роздрібна ціна в мережі становить 4 грн за пару, тобто ціна для лікарні на 50% вища. Однак, на ринку трапляються й дешевші пропозиції  – по 2,5 грн/пару.

Бюджетні установи в Закарпатській області замовляють такий товар значно дешевше. Мукачівська військова частина А1556  підписала угоду на рукавиці по 4 грн/пару, а Закарпатський експертно-криміналістичний центр – по 3,2 грн за пару.

Також майже вдвічі дешевше, ніж у вищезгаданій закупівлі, постачатимуть товар для Ужгородської міської дитячої лікарні – по 3,1 грн/пара. Хоча у закупівлях Закарпатської області траплялись випадки, коли цей товар купували навіть дорожче – по 6,5 грн за пару.

Приватне підприємство «Сінкро медика» зареєстроване у місті Ужгород, а його власницею є Тетяна Рішко. З початку 2020 року фірма отримала 235 держзамовлень на понад 20 млн грн.