У Тернополі стоматполіклініка переплатить за комплекти одягу місцевому постачальнику

08 Травня 2020

Фото ілюстративне. Джерело: galka.if.ua

Тернопільська міська стоматологічна поліклініка №1 Тернопільської міськради 4 травня підписала договір з підприємцем Русланом Ковальчуком на постачання комплектів одягу та покриттів хірургічних на 37 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Закупівлю проведено за спрощеною процедурою звітування для боротьби з поширенням коронавірусної хвороби.

Замовили 100 комплектів №5Б по 370 грн. У такий комплект входить по три шапочки, маски, халати та три пари бахіл, а також операційне покриття двох розмірів – 5 штук.

Зображення з сайту виробника комплектів

Комплекти №5Б більшість аптек зараз продають за ціною 260-270 грн за одиницю. У кількох аптеках Тернополя підтвердили наявність невеликої кількості комплектів по 262-265 гривень, однак також запропонувати оформити замовлення за такою ж ціною з можливістю доставки через день або протягом 3-5 днів залежно від аптечної мережі.

Таким чином, на кожному комплекті можна було б зекономити по 100 грн або загалом 10 тис. грн.

Згідно з Clarity, підприємець Руслан Ковальчук найбільше замовлень отримує саме від стоматологічних поліклінік у Тернополі, а також від Тернопільського національного медуніверситету. В одній із довідок за 2019 рік він повідомив, що у 2006-2013 роках працював менеджером з продажу стоматологічних матеріалів ТОВ «Каскад-Дент».

Публікацію підготували за підтримки МФ Відродження