- NGL.media - https://ngl.media -

Львівські комунальники привели фірму, щоб «розпиляти» майже 900 тис. грн на перевезення працівників міськради

17.03.2020 @ 09:00 в Новини

ЛКП «Ратуша-сервіс» та ПП «Ігліта» розіграли [1] тендер на перевезення працівників департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради. Учасники подали на торги документи з однаковим плямами, що свідчить про підготовку довідок на спільній техніці.

Під час аукціону конкуренти не знижували своїх пропозицій. При цьому фірма «Ігліта» подала неналежно оформлені довідки: не заповнила тендерної пропозиції та не надала переліку працівників чи обладнання.

Відтак, договір на перевезення працівників за 877 тис. грн підписали з ЛКП «Ратуша-сервіс». Перевозити працівників будуть в машинах Skoda Octavia, Toyota Corolla Sedan, Toyota Corolla HB, Mazda, Peugeot Traveller HDI та Mercedes Sprinter. Згідно з технічним завданням, одна машина буде не раніше 2015 року випуску, всі решта – не раніше 2005 року.

ЛКП «Ратуша-сервіс» перевозитиме працівників до кінця цього року. При цьому година роботи коштуватиме 123 грн, відрядження в межах України без проживання – 133 грн, а з проживанням – 296 грн. Минулого року вартість години перевезення працівників становила [2] 72 грн (без ПДВ).

Учасники зустрічаються на торгах вчетверте. Два тендери вже завершені, ще дві закупівлі перебувають на стадії кваліфікації переможця або розгляду пропозицій. Наразі переможцем двох завершених торгів є комунальне підприємство «Ратуша-сервіс».

Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» створене 1998 року, підпорядковане адміністративно-господарському управлінню Львівської міської ради. ЛКП «Ратуша-сервіс» виступає як замовником послуг, так і учасником на торгах. В основному за 2019-2020 роки комунальне підприємство замовило ремонт та утримання приміщень Львівської міської ради. А як учасник змагалося в тендерах на перевезення працівників міської ради та прибирання приміщень. На сьогодні очільницею підприємства є Ірина Тихоліз.

Підприємство «Ігліта» зареєстроване 2014 року у Львові. Його власником є Ростислав Дубовий, а керівником – Ростислав Салямон. Протягом 2019-2020 років фірма «Ігліта» отримала лише одне замовлення – на перевезення працівників Дніпровської райдержадміністрації за 70 тис. грн. Компанія не брала участі в інших тендерах, окрім вищезгаданих.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/03/17/lvivski-komunalnyky-pryvely-firmu-shhob-rozpylyaty-majzhe-900-tys-grn-na-perevezennya-pratsivnykiv-miskrady/

URLs in this post:

[1] розіграли: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-01-28-004519-a

[2] становила: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-02-25-001587-c

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.