Два менеджери музичного магазину позмагалися за обладнання для Львівського кіноцентру

12 Березня 2020

Фото Гал-інфо

Пов’язані підприємці Іван Козакевич та Микола Статкевський розіграли тендер на 400 тис. грн від ЛКП «Львівський кіноцентр» на постачання звукового обладнання. Обидва учасники використовують однаковий номер телефону та мають спільних працівників.

На поточних торгах підприємці не знижували своїх пропозицій. Івана Козакевича відхилили через невідповідність тендерній документації. Підприємець не завантажив низки потрібних документів, лише загальні – паспорт, виписки з реєстрів та довідку про згоду на обробку даних.

Учасники зустрічаються на торгах вже вп’яте і кожного разу виграє Микола Статкевський, а його конкурент Козакевич виступає технічним учасником, бо завантажує лише декілька загальних довідок. При цьому на інші торги підприємець подає більше документації.

Обидва конкуренти як контактний використовують один і той самий номер, який водночас є номером одеського інтернет-магазину музичного обладнання «Realmusic.ua». Цей магазин представляє приватний підприємець Анатолій Шелковенко. Саме в нього, згідно з тендерними документами, ще у листопаді 2019 року головним інженером працював Микола Статкевський. А Іван Козакевич вказує спільну з Шелковенком адресу для листування.

Іван Козакевич зареєстрований як підприємець 2015 року в місті Боярка Києво-Святошинського району. Протягом 2019 року він не отримав жодного замовлення.

Микола Статкевський зареєстрований підприємцем 2016 року в Одесі. З початку 2019 року він отримав замовлень на 2,9 млн грн.

Матеріал підготовлено в рамках проекту IWPR за підтримки МЗС Норвегії