- NGL.media - https://ngl.media -

Кияни «розпиляли» чверть мільйона гривень від Львівського історичного музею на закупівлі сенсорних терміналів

04.03.2020 @ 09:00 в Новини

Приватний підприємець Олег Андрущенко та ТОВ «Тач системз» розіграли [1] торги на постачання сенсорних кіосків (терміналів) для Львівського історичного музею на площі Ринок, 6. Сума замовлення склала 278 тис. грн.

Директором компанії переможниці «Тач системз» є Денис Зінченко, який водночас є комерційним директором в компанії «Сенсорні системи України», де начальником виробничого відділу працює підприємець Олег Андрущенко. Обидві компанії і «Тач системз» і «Сенсорні системи України» зареєстровані за однією адресою та користується спільним номером телефону.

Якщо з «Тач системз» Олег Андрущенко «конкурує» лише вчетверте, закрема про їх змову на торгах у Хмельницькій області раніше [2] написали «Наші гроші», то з компанією «Сенсорні системи України» він зустрічався вже 18 разів.

Під час аукціону на поточних торгах учасники не знижували своїх пропозицій, а підприємець Андрущенко не завантажив усіх потрібних документів.

Компанія «Тач системз» продасть Львівському історичному музею чотири інформаційних сенсорних терміналів. Найдорожче замовникові обійдеться сенсорний кіоск «Гравіс 42» − 116 тис. грн. Ще три кіоски «Корсар 22М» музей придбає за 54 тис. грн кожен.

Справа – термінал “Гравіс 42”, зліва – термінал “Корсар 22М”

Підприємець Олег Андрущенко зареєстрований у 2013 році в смт. Бородянка Київської області. З 2018 року він не отримав жодного тендерного замовлення, лише ходив на торги технічним учасником.

Компанія «Тач системз» зареєстрована у травні 2019 року в Києві. Її власниками є Олег Міщенчук та вже згаданий Денис Зінченко, який також є директором фірми. Міщенчуку також належить половина компанії «Сенсорні системи України», де його бізнес-партнером є російський бізнесмен Ігор Меркулов.

Протягом 2019 року фірма «Тач системз» отримала замовлень на 5,1 млн грн.

Довідка: Сенсорний кіоск (термінал) призначений для довідкової інформації. Зазвичай його використовують для створення інтерактивних систем, як-от «Музей», «Готель» чи «Адмінпослуги». Сенсорні кіоски найчастіше встановлюють в центрі міста, завдяки їм можна дізнатися про актуальні події міста, туристичні місця та заклади.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/03/04/kyyany-rozpylyaly-chvert-miljona-gryven-vid-lvivskogo-istorychnogo-muzeyu-na-zakupivli-sensornyh-terminaliv/

URLs in this post:

[1] розіграли: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-01-30-000852-b

[2] раніше: http://nashigroshi.org/2019/12/12/firma-rozihrala-z-pidlehlym-postavku-sensornykh-kioskiv-na-dva-mil-yona/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.