- NGL.media - https://ngl.media -

Золочівські освітяни незаконно відписали замовлення на майже 200 тисяч оштрафованій АМКУ учасниці

10.02.2020 @ 08:30 в Новини

Відділ освіти Золочівської РДА Львівської області підписав договір з оштрафованою Антимонопольним комітетом підприємницею Тетяною Легоцькою на постачання продуктів харчування. Сума договору становить майже 193 тис. грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro [1].

Згідно з умовами договору, Тетяна Легоцька протягом 2020 року постачатиме борошно, рис, гречку та інші крупи. Єдиним конкурентом на торгах виступив приватний підприємець Роман Михайлишин із пропозицією на 5,6 тис. грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувалися і не знизили вартості своїх пропозицій. Варто зазначити, що Роман Михайлишин не надав практично усіх необхідних документів.

Відділ освіти Золочівської РДА не мав права підписувати договір із Тетяною Легоцькою і повинен був дискваліфікувати її на торгах. Підприємницю ще у серпні 2019 року оштрафували [2] за антиконкурентну поведінку на торгах із Анною Лабунською, про що також писали [3] «Наші гроші. Львів».

За законом штраф також передбачає заборону перемагати у відкритих торгах протягом наступних трьох років, тобто відділ освіти мав би відхилити її пропозицію.

У документах Легоцька вказала, що не була оштрафована за подібні порушення. Насправді переможець торгів зазначив в документах неправдиві відомості, а тендерний комітет повинен перевіряти такі факти.

Станом на 5 лютого Тетяна Легоцька досі зазначена «чорному списку» АМКУ.

У той же день золочівські освітяни підписали [4] договір з чоловіком Тетяни Легоцької – Ігорем Легоцьким, на закупівлю хлібобулочних виробів на 544 тис. грн. Ігор Легоцький також змагався із технічним учасником Ігорем Кармазиним, який не завантажив потрібних документів.

Його брат – Володимир Легоцький, також оштрафований АМКУ, і неодноразово «конкурував» із братовою дружиною. Зокрема, обидва учасники вказували [3] як свого водія Ігоря Легоцького, а також завантажували однакове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу на цю особу.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2020/02/10/zolochivski-osvityany-nezakonno-vidpysaly-zamovlennya-na-majzhe-200-tysyach-oshtrafovanij-amku-uchasnytsi/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-12-26-000196-b

[2] оштрафували: http://ngl.media/2019/09/03/l-vivs-ke-amku-oshtrafuvalo-lyshe-odnoho-z-tr-okh-zmovnykiv-iaki-pylialy-tendery-vid-zolochivs-kykh-osvitian/

[3] писали: http://ngl.media/2018/03/13/hrupa-povyazanyh-fopiv-z-dokumentamy-pid-kopirku-trychi-rozihrala-torhy-zolochivskyh-osvityan/

[4] підписали: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-12-26-000157-b

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.