- NGL.media - https://ngl.media -

Дорожники з ЛОДА протиправно підписали договір з фірмою із «чорного» списку АМКУ

13.12.2019 @ 09:00 в Новини

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації незаконно підписав договір з ПП «Єврошлях-ІВ», яке включене до так званого «чорного списку» АМКУ.

Включення до цього списку означає, що компанія порушила закон «Про захист економічної конкуренції», і протягом наступних трьох років з дати рішення АМКУ не може стати переможцем відкритих торгів.

Договір вартістю 2,33 млн грн на виконання аварійних робіт по берегоукріпленню відкосу насипу земляного полотна на дорозі Турка – Східниця підписали [1] 18 листопада.  Згідно з ним, роботи вестимуть на 38-му кілометрі дороги, де стався розмив річкою Східничанка.

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення АМКУ ще 25 липня цього року визнала [2] винними ПП «Єврошлях-ІВ» і ТОВ «Будтранс-ІВ» в антиконкурентних узгоджених діях на торгах з реконструкції школи в селі Нежухів Стрийського району. Змовники мали однаковий контактний номер телефону, а звітність подаківцям подавали з однієї IP-адреси. Крім того, директором обох компаній був Іван Кондрат.

[3]

Обидві компанії були визнані порушниками ЗУ «Про захист економічної конкуренції», на них наклали штраф майже 70 тис. грн.

Однак у своїй довідці на торги департаменту дорожнього господарства ПП «Єврошлях-ІВ» повідомило, що до такої відповідальності не притягувалося. А тендерний комітет це не перевірив і не відхилив пропозицію підприємства.

[4]

Участь в цій закупівлі, окрім ПП «Єврошлях-ІВ», взяло ПП «Еліт Україна». Конкуренти під час аукціону не торгувалися.

ПП «Єврошлях-ІВ» належить Миколі Кондрату, підприємство отримує замовлення у Львівській та Івано-Франківській областях.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/12/13/dorozhnyky-z-loda-protypravno-pidpysaly-dohovir-z-firmoiu-iz-chornoho-spysku-amku/

URLs in this post:

[1] підписали: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-10-03-000833-b

[2] визнала: http://www.amc.gov.ua/amku/doccatalog/document?id=87132&schema=lviv

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/12/shtraf.png

[4] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/12/dov.png

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.