Син улюбленого підрядника Солонківської ОТГ за неповні два місяці отримав замовлень на понад 4 млн грн

08 Жовтня 2019

Зареєстрований в серпні цього року 26-річний підприємець Олег Роман став одним з основних ремонтників в Солонківській ОТГ, що поблизу Львова. За неповні два місяці він отримав замовлення на ремонти доріжок, облаштування парку, оновлення Народного дому та будівництво скверу на загальну суму 4,8 млн грн.

Всі підряди в підприємця замовляли через неконкурентну процедуру закупівель – за прямими договорами. Більшість замовлень Роман отримав від Солонківської сільради. Суми договорів становили від 60 тис. грн до 1,4 млн грн.

Наприклад, нещодавно Солонківська сільська рада замовила у підприємця будівництво скверу на вул. Центральній у відпочинковому селі Раковець. Цей проект обрали переможцем на обласному конкурсі проектів місцевого розвитку, організованому Львівською обласної радою. Будівництво майбутнього скверу коштуватиме 1,4 млн грн.

Олег Роман зареєстрований як підприємець в кінця серпня цього року у Львові.

Його батько Володимир Роман також тісно співпрацював зі Солонківською ОТГ протягом 2017-2018 років. За цей період він отримав підрядів на загальну суму 7,6 млн грн. А минулого року підприємець припинив свою діяльність.

Натомість замовлення від Солонківської сільради продовжує отримувати фірма Романа-старшого − ПП «Новобудпроект». Цього року підприємство підписало угоду на капремонт вул. Польової за 2,8 млн грн.