- NGL.media - https://ngl.media -

Новачок із довідкою під чужим іменем отримає півмільйона на заміну вікон в поліклініці Львова

30.09.2019 @ 09:00 в Новини

Комунальне некомерційне підприємство «2-а міська поліклініка м. Львова» за результатами відкритих торгів замовило поточний ремонт будівлі із заміною дверей на вул. Симоненка, 4 вартістю 475,2 тис. грн у підприємця Петра Кучки. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro [1].

Підрядник повинен замінити існуючі двері на нові – 54 штуки різних розмірів, заштукатурити і зашпаклювати дверні укоси, пофарбувати їх. В середньому одні двері та їх встановлення коштуватимуть 8,8 тис. грн.

Попри техзавдання замовника, переможець подав кошторис з показниками, які відрізняються, наприклад, там вказано на одні двері більше.

[2]

Зліва – тезхавдання замовника, справа – кошторис переможця

Також в одній з довідок переможця Петра Кучки міститься прізвище та підпис іншого підприємця.

[3]

Один із конкурентів, ТОВ «Алкон», намагався оскаржити в АМКУ визнання Петра Кучки переможцем через відсутність деяких документів. Однак не сплатив кошти за скаргу, і вона була відхилена АМКУ.

В результаті тендерний комітет обрав цього приватного підприємця переможцем, бо його ціна була найдешевшою.

Підприємець Петро Кучка зареєструвався у серпні 2018 року. Згідно з Prozorro, це його перше замовлення від бюджетників. Однак на цю закупівлю він подав аналогічний договір на 80 тис. грн, укладений у 2018 році з ліцеєм Львівської міськради «Європейський». Цей договір ліцей зобов’язаний був опублікувати в Prozorro, бо його сума перевищує 50 тис. грн, однак не зробив цього.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/09/30/novachok-iz-dovidkoiu-pid-chuzhym-imenem-otrymaie-pivmil-yona-na-zaminu-vikon-v-poliklinitsi-l-vova/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-08-21-001414-c

[2] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/09/Bez-miann-y-3.png

[3] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2019/09/kuchka-dovidka.png

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.