Улюблений підрядник Давидівської ОТГ відремонтує басейн спортивної школи за понад 22 млн грн

09 Вересня 2019

Давидівська сільська рада об’єднаної територіальної громади (Пустомитівський район) за результатами відкритих торгів підписала договір із ПП «КФ Груп» на реконструкцію басейну дитячо-юнацької спортивної школи. Сума договору становить 22,46 млн грн, про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічним завданням, передбачається облаштування двох басейнів довжиною 25 та 10 метрів. Також переможець тендеру проведе заміну дверей та вікон, відремонтує дах, встановить системи вентиляції, водопостачання та сантехніку. Роботи планують завершити до кінця 2020 року.

Згідно з договірною ціною, витрати компанії на зарплати працівникам становитимуть 3,1 млн грн (13,8% від суми закупівлі), а прибуток – 348 тис. грн (1,5 % відповідно).

Єдиним конкурентом на тендері виступило колективне підприємство «Легіон», однак його остаточна пропозиція була на 112 тис. грн дорожчою.

Тендер на реконструкцію басейну спортивної школи вже проводили у січні 2018 року, і Давидівська сільрада підписувала контракт з тим самим приватним підприємство «КФ Груп», однак тоді його сума становила 17,7 млн грн. У липні 2019 року договір розірвали, оскільки вартість робіт зросла більш ніж на 10% через що провели нову закупівлю.

Приватне підприємство «КФ Груп» зареєстроване у селі Підбірці, поблизу Львова, а його директором та власником є Олег Феліщак. З часу заснування фірма отримала 35 державних замовлень, загальною вартістю понад 140 млн грн, серед них абсолютна більшість, від Давидівської ОТГ – 125,4 млн грн, тобто майже 90%.

Нагадаємо, що саме ПП «КФ Груп» на замовлення Давидівської ОТГ будувало дитячий садок у Пасіках-Зубрицьких, вартість якого за рік зросла на 55%, про що повідомляли «НГ.Львів».