Львівська фірма «розпиляла» півмільйона на ремонт будинку зі своїм економістом

04 Вересня 2019

Залізнична районна адміністрація 3 вересня підписала договір з ТОВ «Крона-Мах» на поточний ремонт шатрової покрівлі будинку на вул. Магазиновій, 4 у Львові за 539 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Роботи завершать до кінця цього року. На торгах єдиним конкурентом фірми-переможця був підприємець Володимир Корчинський. Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Крона-Мах» була на 14 тис. грн дешевше.

Володимир Корчинський працює економістом у свого конкурента «Крона-Мах». Про це свідчить довідка 1ДФ за другий квартал 2019 року, надана на поточні торги. А також – минулорічна довідка про працівників.

Крім того, у довідці про матеріально-технічну базу, поданій на інші торги, Корчинський вказав, що орендує техніку в цієї компанії.

Учасники зустрічаються на торгах вдруге. Минулого разу, в квітні цього року, на майже 200-тисячному тендері також перемогла «Крона-Мах».

Фірма «Крона-Мах» зареєстрована 2005 року у Львові. Її власниками є Ярослава та Андрій Кравчишини. Протягом 2018-2019 років підприємство отримало замовлень на 5,6 млн грн.

Володимир Корчинський веде підприємницьку діяльність з 2018 року, зареєстрований у Львові. З того часу він отримав підрядів на 3,8 млн грн, переважно за прямими угодами.