Житомирська фірма позмагалася зі своєю менеджеркою за мультимедійні комплекти для початкових класів

22 Липня 2019

Відділ освіти Жидачівської районної державної адміністрації 17 липня підписав договір з ТОВ «Елім» на закупівлю комплект мультимедійного обладнання для початкових класів «Нової української школи» за 688 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

На торгах єдиним конкуренткою фірми-переможця була підприємниця Антоніна Харитончук. Під час аукціону компанія «Елім» знизила свою пропозицію на 3,4 тис. грн, натомість підприємниця залишила свою початкову ціну.

Згідно з довідкою, яку підприємство «Елім» подало на попередні торги, Антоніна Харитончук працює менеджером зі збуту в цій фірмі. Крім того, конкурентка подала на торги не всі документи, яких вимагав замовник.

Учасники зустрічаються на торгах вже чотирнадцятий раз. В більшості випадків на торгах виграє підприємство «Елім».

Компанія «Елім» зареєстрована 1993 року в Житомирі. Її власницею та водночас директоркою є місцева мешканка Людмила Васильчук. Антоніна Харитончук веде свою підприємницьку діяльність з 2018 року і також зареєстрована в Житомирі. Протягом 2018-2019 років підприємниця отримала замовлень на 2,1 млн грн, а компанія «Елім» − на 54 млн грн.

Згідно з поточною угодою, підприємство «Елім» поставить відділу освіти Жидачівської РДА 19 мультимедійних комплексів, кожен з яких містить проектор та підвісний проекційний екран. Один такий комплект коштує 15,7 тис. грн. Також фірма поставить 19 комп’ютерних комплексів (ноутбук та принтер), кожен з яких обійдеться у 20,5 тис. грн.

Фірма повинна поставити товар до кінця цього року.