- NGL.media - https://ngl.media -

Виробник одягу та його дилер створили видимість боротьби за мільйон гривень від львівської поліції охорони

17.04.2019 @ 08:30 в Львів,Новини

Управління поліції охорони у Львівській області 12 квітня підписало договір з ПП «Майстер-Стиль» на закупівлю одягу на суму 995 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro [1].

Згідно з договором, ПП «Майстер-Стиль» продасть замовникові 430 комплектів костюмів (сорочка та брюки), а також зимовий одяг. Найдорожче управління поліції охорони заплатить за зимові куртки – 1,9 тис. грн. По 1,4 тис. грн поліцейським обійдуться зимові костюми, а за кожен комплект демісезонних костюмів (сорочка і брюки) поліцейські заплатять 1,1 тис. грн. Ціни на одяг відповідають ринковим.

На торгах єдиним конкурентом ПП «Майстер-Стиль» був харківський підприємець Денис Міхно. Під час аукціону учасники не знижували своїх пропозицій, але ціна підприємця була на 42 грн дорожчою.

При цьому Денис Міхно завантажив лише витяг з реєстру підприємців, тендерну пропозицію та довідку про відсутність підстав для відмови, тобто не надав цілу низку необхідних документів, що може свідчити про нього як про технічного учасника, а також про змову учасників для спотворення результатів торгів.

Ще більше підстав для таких висновків дає той факт, що Денис Міхно є співзасновником ТОВ «ВД Текс», в якого «Майстер-Стиль» і купуватиме одяг для поточного замовлення. Крім того, у довідці про матеріально-технічну базу компанія «Майстер-Стиль» вказує, що буде не лише брати товар, але й залучатиме техніку компанії «ВД Текс».

Міхно, окрім власності «ВД Текс», також є співзасновником ТОВ «Промікс Груп». Протягом 2018-2019 років він підписав прямих договорів на 450 тис. грн, більшість з яких – з Донецьким юридичним інститутом МВС України.

Фірма «Майстер-Стиль» працює на ринку з 1998 року, зареєстрована у Львові. Її власником є львів’янин Роман Павич. Протягом 2018-2019 років компанія отримала замовлень на 5,1 млн грн, враховуючи поточну угоду.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/04/17/vyrobnyk-odiahu-ta-yoho-dyler-podilyly-mil-yon-hryven-vid-l-vivs-koi-politsii-okhorony/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-03-05-000061-a

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.