Фірма менеджера Козицького отримала 3,7 млн грн на обслуговування сайтів прокуратури

08 Квітня 2019

Технічною підтримкою сайтів прокуратури майже на всій території України займатиметься київське підприємство ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс». Всього підприємство підписало 39 контрактів з низкою структурних підрозділів прокуратури України на загальну суму 3,7 млн грн.

Останнє замовлення на послуги з технічної підтримки сайтів фірмі віддала прокуратура Івано-Франківської області. Відповідний договір опублікований в системі Prozorro 3 квітня, а його вартість становить 96 тис. грн. За адміністрування сайту платитимуть 8 тис. грн на місяць.

Технічним завданням передбачено, що фірма виконуватиме наступні послуги: консультування щодо роботи з веб-сайтом; ліквідація збоїв та виправлення виявлених недоліків, моніторинг функціонування програмних модулів веб-сайту та вдосконалення сайту.

За такою ж ціною послуги замовляють й інші структурні підрозділи.  Послугами ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс» користуються прокуратури з усіх регіонів України, окрім Рівненської, Миколаївської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Усі закупівлі є допороговими.

ТОВ «Технічний та інформаційний сервіс» зареєстроване у Києві, а його власником є Сергій Кучук та Максим Нечипорук. Останній також є директором ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк», яке також отримує замовлення від прокуратур.

За данними Smida за 2017 рік, акціонерами  ПАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк» є Зіновій Козицький (42,7%), Ольга Петренко (17,9%) та Юрій Петренко (24,7%).

Зіновій Козицький – відомий бізнесмен нафтовидобувної галузі. Йому належить низка спецдозволів на видобуток нафти, зокрема у Львівській області. Також він активно займається альтернативною енергетикою, його компанія «Еко-Оптіма» будує вітрові, сонячні та  гідроелектростанції. Окрім цього, Козицький є співвласником компанії, яка реалізує у Львові проект велопрокату NextBike, про що раніше писали «НГ.Львів».