Фірма винниківського забудовника оновить приміщення під поліклініку в мікрорайоні Рясне за 17,7 млн грн

22 Березня 2019

Ілюстрація проекту поліклініки з сайту Дивись. Інфо

Комунальне некомерційне підприємство «3-я міська клінічна лікарня м. Львова» 19 березня підписало договір з ПП «Західбуд-Плюс» на реконструкцію приміщень на вул. Тараса Шевченка, 350 під створення амбулаторно-поліклінічного відділення за 17,7 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, приміщення оновлять до кінця 2020 року. Тут відремонтують дах, встановлять пандуси, ліфт, нові сходи, підлогу, металопластикові двері та вікна. Фірма-підрядник зробить основні інженерні системи: опалення, водопостачання і водовідведення, каналізацію, електрику тощо.

Поліклініка буде розташована в мікрорайоні Рясне. Як написав сайт «Дивись. Інфо», поки що в мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2 функціонують дві амбулаторії сімейної медицини. Спеціалісти вузького профілю працюють в приміщенні колишнього заводу «Електрон».

За ці роботи ПП «Західбуд-Плюс» отримає 698 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 3,6 млн грн.

До реконструкції приміщень фірма залучить субпідрядників ПП «Балансир-Ліфт» для встановлення ліфта, ПП «Флоріан» для встановлення пожежної системи і сигналізації та ТОВ «Сервіскотломонтаж-Львів» для прокладання інженерних систем.

На торгах фірма-переможець змагалася з ТОВ «Еталон-Ком», ТОВ «Адамаріс Девелопмент», ПП «Володар-Маркет» та ТОВ «Львівбуд». Під час аукціону учасники знизили свої пропозиції від 204 тис. грн до 1,5 млн грн.

Підприємство «Західбуд-Плюс» зареєстроване 2007 року у Львові. Засновником фірми є Станіслав Кузьма, директором – Андрій Колюбінський. Протягом 2018-2019 років фірма отримала замовлень на 46 млн грн, враховуючи поточну угоду.