- NGL.media - https://ngl.media -

Група компаній отримує підряди на охорону, змагаючись з «технічним» учасником без документів

22.01.2019 @ 09:30 в Львів,Новини

Сьомий територіальний вузол урядового зв’язку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в результаті відкритих торгів уклав договір з ТОВ «Приватна служба охорони» на охоронні послуги. Вартість контракту становить 710 тис. грн, про це повідомляється на порталі закупівель Prozorro [1].

Згідно з договором, фірма-переможець протягом року здійснюватиме охоронні послуги на території служби спеціального зв’язку у Лисиничах. Охоронятимуть об’єкти цілодобово на двох постах двоє охоронців. Середня вартість одного дня охорони становитиме близько 2 тис. грн.

Крім ТОВ «Приватна охоронна служба» участь у закупівлі взяла лише приватне підприємство «Бюро охорони та безпеки» із пропозицією на 240 грн дорожчою.

Варто зазначити, що ці фірми вже втретє змагаються між собою, і в жодному випадку «Бюро охорони і безпеки» не вдалося здобути перемогу. Однак навіть у випадку акцепту цієї пропозиції тендерний комітет був би зобов’язаний відхилити фірму, оскільки вона не завантажила жодних документів, крім двох сторінок виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

ТОВ «Приватна служба охорони» зареєстрована у Києві і належить Ігореві Дроздову. З 2018 року компанія отримала шість замовлень на 3,34 млн грн.

Власником створеного чотири місяці тому в Умані приватного підприємства «Бюро охорони і безпеки» є Олександр Шевчук з Черкащини. Очевидно, підприємство є фіктивним учасником державних закупівель, оскільки взяло участь в 24 тендерах і у кожному з них учасник не завантажив жодного документу, крім вищезгаданої виписки.

Найчастіше «Бюро охорони та безпеки» «конкурувало» з ПП «Група охоронних компаній Конгрес» (8 разів). «Група охоронних компаній Конгрес» зареєстрована у одній квартирі з переможцем тендеру ТОВ «Приватна охоронна служба» на вулиці Бориса Гмирі, 1/2.

Власником ще одного «опонента» «Бюро охорони і безпеки» – приватного підприємства «Конгрес-охорона», з яким фірма перетиналась на торгах 3 рази, є Микола Бабич, а до серпня 2018 року воно також належало Ігореві Дроздову.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2019/01/22/hrupa-kompanij-otrymuje-pidryady-na-ohoronu-zmahayuchys-z-tehnichnym-uchasnykom-bez-dokumentiv/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-12-12-000277-b?fbclid=IwAR2wYLXdsuK7nKidF57MCIZkg-niBv4vp6QoXpesA08ELgH75ePnA03Pv_Q

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.