Місцеві підприємці розпиляли 650 тис. грн на харчування франківських школярів

16 Січня 2019

Івано-Франківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 за результатами відкритих торгів підписала договір з приватним підприємцем Любов’ю Коритан на харчування учнів на 651 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Згідно з договором, переможець торгів надаватиме кейтирингові послуги в школі протягом 2019 року. Вартість сніданків та обідів для школярів становитиме 15 та 20 грн відповідно. При визначенні вартості страв підприємець зобов’язаний не допускати націнки більш ніж 40% та 20% на товари, що продаються без кулінарної обробки.

Крім переможця участь у торгах взяв лише один учасник приватний підприємець Ірина Дубова, також з Івано-Франківська. При цьому ціна, яку запропонувала Дубова, була абсолютно ідентичною ціні Коритан – 651 460 грн. Такою ж була і очікувана вартість закупівлі, тобто на цьому тендері школа не зекономила ні копійки.

 

Крім того, обидва учасники подали на торги низку однаково оформлених документів, хоча замовник вимагав їх у довільній формі, наприклад, довідку про працівників або відомості про учасника.

Любов Коритан зареєстрована у Івано-Франківську й з 2018 року отримала 8 підрядів на 1,5 млн грн на харчування школярів від франківських освітян. Це четвертий випадок «конкуренції» на торгах із приватним підприємцем Іриною Дубовою.