- NGL.media - https://ngl.media -

Проектну документацію для восьми гуртожитків військових розроблятиме створена півроку тому фірма

04.12.2018 @ 09:00 в Львів,Новини

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління в останні дні листопада підписало вісім договорів загальною вартістю 2,23 млн грн на розробку проектно-кошторисної документації на різні об’єкти з ТОВ «Кас Буд». Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Усі договори підписано без проведення конкурсних процедур на суми від 275,3 тис. грн до 281 тис. грн. Компанія розроблятиме документацію на будівництво п’яти гуртожитків у Львівській області (Яворів, Броди, Липники та двох у Старичах) та трьох у Волинській (два – у Луцьку, один – у Володимир-Волинському).

ТОВ «Кас Буд» зареєстровано півроку тому у Бібрці Львівської області за місцем реєстрації власника й директора компанії 31-річного Володимира Горошка. Через два місяці після реєстрації фірма отримала [1] замовлення на понад 700 тис. грн від військової частини у Золочеві.

Ще через два місяці замовлення на майже 800 тис. грн зробило і Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління, а згодом і Навчально-спортивна база літніх видів спорту на розробку документації на реконструкцію спортивно-стрілецького комплексу – за 1,42 млн грн.

Усі замовлення (включно з поточними) на загальну суму понад 5 млн грн компанія отримала без конкурсних процедур, а тому в Prozorro не має інформації ні про працівників фірми, ні про її матеріально-технічну базу, в тому числі адресу офісу (фірма прописана в житловому будинку). А пошук інформації в мережі видає про компанію лише інформацію з Prozorro та кількох сайтів з інформацією з офіційних реєстрів.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/12/04/proektnu-dokumentatsiyu-dlya-vosmy-hurtozhytkiv-vijskovyh-rozroblyatyme-stvorena-pivroku-tomu-firma/

URLs in this post:

[1] отримала: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-08-14-000747-b

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.