Львівські дорожники купили автомобіль Hyundai за мільйон гривень

16 Листопада 2018

Служба автомобільних доріг у Львівській області 12 листопада підписала договір з ТОВ «Буг Авто» на придбання автомобіля Hyundai Santa Fe вартістю 978 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro.

Згідно з документами переможця, мова йде про Hyundai Santa Fe DM 2.2 CRDi Impress AT 2017 року випуску. У технічній документації замовник прописав характеристики потрібного авто, без зазначення його кольору чи деталей інтер’єру як от оббивка салону тощо.

Окрім переможця «Буг Авто» пропозицію подали також ТОВ «Автопланета Плюс» і ТОВ «Хюндай Центр Полтава». Пропозиція останнього була дешевшою від переможця на 4 тис. грн, однак тендерний комітет відхилив її через те, що фірма не надала тендерне забезпечення та низку документів, наприклад, гарантійні листи.

ТОВ «Буг Авто» зареєстровано чотири з половиною роки тому у Вінницькій області. Засновниками вказано три юридичні особи: ТОВ «Автовінн» (50%, засновники Максим Канюка, Василь Храбан, Кравчук Жанна), ТОВ «Богдан-Авто-Холдинг» (39%, засновники Лариса Якубовська, Оксана Черначук, Олена Гура, Рудольф Арзуманян) і ПАТ ЗНВКІФ «Богдан-Капітал» (11%).

Загалом цьогоріч «Буг Авто» отримало лише три замовлення включно з цим на 2,4 млн грн, а минулоріч – лише на 1,4 млн грн.