Підрядник з Турки відреставрує будівлю економічного факультету ЛНУ на проспекті Свободи за майже 10 млн грн

26 Жовтня 2018

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за результатами відкритих торгів уклало угоду на ремонтно-реставраційні роботи будинку на проспекті Свободи, 18 (Театральна, 17) з приватним підприємством «Сян» за 9,65 млн грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

За ці кошти фірма-переможець проведе гідроізоляцію фундаменту, реставрацію фасаду та цегляного перекриття, біологічну обробку, демонтаж вікон і т. д. Всі роботи планують завершити до вересня 2019 року.

Згідно з договірною ціною, витрати компанії на заробітну плату працівникам становитимуть 2,7 млн грн (28% від суми контракту) а прибуток – 240 тис. грн (2,5% відповідно).

Крім переможця участь у торгах взяв лише один учасник: ТОВ «Дельтабуд» із остаточною пропозицією на 3 тис. грн дешевшою. Однак тендерний комітет відхилив учасника через невідповідність тендерній документації.

Приватне підприємство «Сян» зареєстроване селі Боберка (Турківський  район), а його власником і директором є Михайло Кріль.

Впродовж 2018 року підприємство отримало 21 держзамовлення на майже 15 млн грн, серед яких усі у Львівській області.