Екс-депутат Стрийської райради добудує дитсадок у Миколаївському районі за 12 млн грн

26 Жовтня 2018

Рудниківська сільська рада (Миколаївський район) за результатами відкритих торгів уклала угоду на будівництво дошкільного навчального закладу з МПП «Фірма Західбуд». Сума договору складає 12,8 млн грн, про це повідомляє портал публічних закупівель Prozorro.

Мова йде про добудову дитсадка, будівництво якого розпочали ще у 2007 році. Як зазначено на сайті Міністерства регіонального розвитку, на даний час проект виконаний лише на 33,8%, тобто проведено монтаж фундаментів, мурування стін, укладання плит перекриття та встановлення шатрової покрівлі. На ці роботи вже витратили 16,2 млн грн.

Фото садочка в селі Рудники станом на серпень 2017 року

За технічним завданням нової закупівлі, МПП «Фірма Західбуд» встановить вікна та двері, прокладе електропостачання та каналізацію, добудує господарські споруди тощо. Повністю завершити будівництво планують до початку 2021 року.

Компанія, згідно з договірною ціною, одержить 526 тис. грн прибутку, тобто 4,1% від суми контракту, а витрати на заробітну плату становитимуть 1,26 млн грн – 9,84% відповідно.

Із «Західбудом» позмагався лише один конкурент – МПП «Галікон», однак його пропозиція була на 50 тис. грн дорожчою.

Мале приватне підприємство «Фірма Західбудком» зареєстроване у Стрию, а його власником є колишній депутат Стрийської районої ради від «Європейської партії України» Володимир Луцик.

З початку 2018 року підприємство отримало 8 держзамовлень на 13,7 млн грн.