- NGL.media - https://ngl.media -

Трускавецьку школу перетворять у «Регіональний центру сприяння здорового способу життя» за понад 35 млн грн

17.10.2018 @ 09:30 в Львів,Новини

Відділ освіти Трускавецької міської ради за результатами відкритих торгів 13 жовтня уклав угоду на роботи зі створення «Регіонального центру сприяння здорового способу життя на базі НВК «СЗШ №2-гімназія» з ТОВ «Західатомбудсервіс» за 35,4 млн грн. Про це повідомляється [1] на сайті електронних закупівель Prozorro.

Проект створення Регіонального центру фінансується з Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. По суті, створення «Регіонального центру сприяння здорового способу життя» – це реконструкція та термомодернізація (утеплення) приміщення існуючої школи.

В анотації проекту зазначено [2], що соціальний аспект реалізації проекту полягає в тому, що завдяки реконструкції будівлі НВК «будуть створені належні комфортні умови перебування дітей, підвищиться рівень теплового комфорту в приміщеннях навчального закладу. Це в свою чергу позитивно вплине на здоров’я дітей та довіру мешканців міста до влади».

Крім того, реконструкція передбачає створення шатрового даху з мансардними приміщеннями, які необхідні для функціонування даного Регіонального центру. Де мали б проводити «різноманітні акцій для дітей та молоді з метою пропаганди здорового способу життя».

Участь в торгах взяли чотири фірми включно з переможцем. Першопочаткові пропозиції підприємств знизились від 35,15-36,29 млн грн до 34,09-35,4 млн грн.

Найбільш економічно вигідною була пропозиція київського ТОВ «Будіком-плюс», яке пропонувало виконати роботи на майже 1,2 млн грн дешевше, ніж переможець. Проте його пропозицію відхили через невідповідність тендерній документації – фірма не надала інформацію про субпідрядників у календарному графіку робіт, а також у неї відсутні дозволи на певні види монтажних робіт. Інші учасники, які пропонували дешевшу ціну, також не надали всіх документів, що вимагали в тендерній документації.

Відтак, переможцем торгів була визнана найдорожча пропозиція від «Західатомбудсервіс». З суми контракту фірма отримає 2,5 млн грн прибутку, а на зарплати працівникам витратить 5,9 млн грн.

Основні роботи будуть виконані у 2019 році, на них передбачено 30,4 млн грн фінансування. До кінця 2018 року буде освоєно 5 млн грн. Фірма реконструює дах, перекриття, замінить вікна, реконструює опалення, проведе утеплення та термоізоляцію фасаду, облаштує пандуси тощо.

ТОВ «Західатомбудсервіс» працює на ринку з 2009 року. Власниками підприємства є львів’яни Руслан Захарчук та Олексій Пасєка. Вони також є основними бенефіціарними власниками проектної організації [3] ПАТ «Львiвм’ясомолпроект».

З початку року, за даними Prozorro, підприємство отримало 13 державних підрядів на загальну суму 46,31 млн грн, враховуючи дану закупівлю. Всі у Львівській області.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/10/17/truskavetsku-shkolu-peretvoryat-u-rehionalnyj-tsentru-spryyannya-zdorovoho-sposobu-zhyttya-za-ponad-35-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] повідомляється: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-09-03-002112-a

[2] зазначено: http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=16943

[3] організації: http://lmmp.com.ua/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.