Молода дрогобицька фірма оновить місцевий стадіон «Галичина» за 28 млн грн

10 Жовтня 2018

Комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради 8 жовтня підписало договір з ТОВ «Термопласт Буд» на реконструкцію стадіону «Галичина» (вул. Спортивна, 2) за 27,9 млн грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Згідно з договором, фірма облаштує інженерні системи: водопостачання, електрику тощо. Реконструює футбольне поле, головний вхід до стадіону та огорожу. Також компанія оновить трансформаторну підстанцію, інформаційне табло і освітлювальні вежі. В адміністративних приміщеннях фірма поставить меблі, а також озеленить територію навколо стадіону. Усі ці роботи «Термопласт Буд» завершить у грудні 2019 року.

За реконструкцію компанія отримає 994 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 1,8 млн грн.

У тендері фірма-переможець змагалася з бориславським ТОВ «СЧН Житло-буд». Спочатку учасники запропонували 30,7-30,9 млн грн за свою роботу, але під час торгів знизили ціни до 27,8-27,9 млн грн.

У торгах перемогло «СЧН Житло-буд», пропозиція якого була на 1 грн дешевшою, аніж в конкурента. Однак фірму відхилили через відсутність трьох відгуків про виконання попередніх договорів та помилку в антикорупційній програмі.

Фірма «Термопласт Буд» зареєстрована у Дрогобичі в 2017 році. Власниками компанії є мешканці Дрогобича Василь Кушнір, Михайло Мельник та львів’янин Іван Ільчишин.

Протягом 2017-2018 років «Термопласт Буд» отримало замовлень на 39 млн грн, враховуючи поточний підряд.

Як раніше повідомляли «НГ. Львів», стадіон планували запустити до Євро-2012. Перші торги на реконструкцію провели ще в 2010 році. Тоді перемогло ТОВ «Укрдорпроект», але замовники відмовилися від нього через недобросовісність.

Пізніше оновленням стадіону займалося ТОВ «Трест Промтехмонтаж-2», яке виконало 37,5% договірних робіт. Далі реконструкцію продовжило ТОВ «Р.О.М.Б», з яким у замовника виникли проблеми. Тепер ж стадіон оновлюватиме «Термопласт Буд».