Фірма «будівельника» Буковелю Шевченка за 50 млн грн відремонтує три вулиці в Коломиї

14 Вересня 2018

Управління комунального господарства Коломийської міської ради в результаті відкритих торгів 12 вересня підписало договір з ТОВ «ПБС» на капітальний ремонт низки вулиць в місті Коломия за 47,6 млн грн. Про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

За ці кошти переможець здійснить капітальний ремонт вулиць: Торговиця, Старицького та Атаманюка, їх загальна протяжність близько двох з половиною кілометрів. Технічним завданням передбачено прокладання нового асфальтобетонного покриття, встановлення тротуарів та колекторів, дощоприймачів. Роботи планують завершити до кінця 2019 року.

Єдиним конкурентом на торгах виступило приватне підприємство «Полтавабудцентр» із пропозицією на 337 тис. грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувались і не знижували ціни.

Згідно з договірною ціною, витрати фірми на заробітну плату працівникам становитимуть 1,08 млн грн (2,26% від суми контракту), прибуток 287 тис. грн (0,6 % відповідно).

ТОВ «ПБС» зареєстроване у 2004 році в Івано-Франківську. Його власницею є Іванна Непик, а керівником – Олексій Пастернак. Проте контролює фірму народний депутат Олександр Шевченко, який раніше керував курортом «Буковель», а сьогодні заявляє про президентські амбіції та використовує гасло «Збудували Буковель — збудуємо й Україну».

З початку 2018 року фірма одержала 41 контракт загальною вартістю на 2,2 млрд грн, серед яких 18 держпідрядів в Івано-Франківській області на 844 млн грн.